DUO INCANTO

Bekijk ook
Thema's: Senioren
Genres: Seniorenprogramma

Vlaams-Italiaans duo bestaande uit zangeres en pianist-zanger met keyboard.
Duo InCanto staat garant voor een aantal vreugdevolle uurtjes vol mooie deuntjes die dierbare herinneringen naar boven brengen bij senioren en al wie houdt van gouden hits van alle tijden. Live en sfeervol gespeeld door de professionele pianist Nicola, die meer dan 30 jaar full time ervaring heeft.
Het veelzijdige internationale repertoire bestaat uit onvergetelijke juweeltjes in het Frans, Nederlands, Italiaans, Engels en Spaans, waar onze senioren van opfleuren en 50+ers de dansvloer opzoeken.

Concept van Duo InCanto
Zangeres Katelijne stapt meerdere keren al zingend tussen het publiek en laat hen meezingen in de micro, neemt hun hand of doet een danspasje met wie daar zin in heeft.
Zanger Nicola bewijst dat hij de Italiaanse zon in de keel heeft zitten en verrast zijn publiek met de meest ontroerende Italiaanse klassiekers waar ze stil van worden, zoals o.a.Con te partirĂ², Caruso, Ave Maria. Maar ook met andere geliefde Italiaanse nummers uit zijn ruime repertoire weet hij steeds de harten te bekoren.
Het repertoire wordt ter plekke aangepast volgens de voorkeuren van het publiek. Eigen geluidsmateriaal voor kleine en middelgrote zalen.
Duo InCanto, een tikje anders dan anders dus, boeiend, leuk en charmant!
Programmaduur tot 3 uren mogelijk.

Foto's

Video's

Demo

Demo

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions